Дома Тагови Д-р Симона Јовчевска

Таг: Д-р Симона Јовчевска

Болка во нозете може да биде опасен симптом – по прекинување...

Пишува: Д-р Симона Јовчевска Пушењето како најзначаен ризик фактор за развој на периферна артериска болест Периферната артериска болест (ПАБ) настанува кога артериите на нозете стануваат блокирани...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"