Дома Тагови д-р Драган Даниловски

Таг: д-р Драган Даниловски

Проф. д-р Даниловски со најнова прогноза: Колку заразени ќе имаме на...

Ова е последниот статус на професорот Драган Даниловски со кој прогнозира колкава ќе биде бројката на заразени од корона вирусот во Македонија. Досега сè што...