Дома Тагови бомба торта

Таг: бомба торта

БОМБА ТОРТА: Долго го имам рецептот на хартија, никако да дојде...

Уште многу одамна една пријателка ми го даде рецептот напишан на хартија и само го имав пикнато во тефтерот со рецепти. Никако да му...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"