Дома Тагови болка порад камен во жолчка

Таг: болка порад камен во жолчка

Чај и ликер од малини за прочистување на кpвтa кај жени,...

Жолчното кесе е мал о рган во облик на круша сместен под црниот дроб. Тука се собира и складира жолчниот сок – течност која...

Ова овошје во комбинација со мед ја чисти жочката, црниот дроб,...

Жолчното кесе е мал орган во облик на круша сместен под црниот дроб. Тука се собира и складира жолчниот сок – течност која ја...

Повнимавајте на болката под десното ребро, може да биде важен симптом

Болка под ребрата, како што луѓето лаички ја нарекуваат, а стручно, болка под ребрените лакови, не е нималку ретка појава. Тригери или предизвикувачи за...