Дома Тагови златна смеса

Таг: златна смеса

Штом ме загребе грлото веднаш земам мед со куркума-нема подобар лек...

Ова ми е веќе испробано, неколку зими наназад го користам. Може да се користи во било кој дел од годината, штом ме заболи грлото...