Дома Тагови желатин и мед

Таг: желатин и мед

Желатинот делува како природен лепак во телото: најдобар лек за коски...

Колагенот е неверојатна состојка која го помага одржувањето на здравјето, почнувајќи од стомакот, па сè до коските и кожата. Тој е главната белковина во...

Желатин и мед – Добитна комбинација за болни зглобови

ЖЕЛАТИН И МЕД - Кога ќе започнат временските промени и да „вртат зглобови“, можеби ќе ви затреба производот кој е на база желатин и...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"