Дома Тагови вишњовача

Таг: вишњовача

Ова е најдобриот рецепт за ВИШНОВКА: Нашите баби секогаш имаа ваков...

Порано беше незамисливо едно домаќинство да нема барем едно шише добра вишновка. Постојат повеќе рецепти за приготвување на домашна вишновка, а ние ќе ви...

Вишњовача: ликер од вишни по рецептот на баба ми

За сите вас кои го сакате овој супер ликер, еве рецепт... Има два рецепти: со 3 кг и со 0,5 кг, а вие одберете...