Дома Тагови вежби за грб

Таг: вежби за грб

Чудесната вежба на Сашо за местење на лопатката, рамењата и прешлените...

Долго време патев од телесни тегоби како што се проблеми со зглобовите, ‘рбетот, ишијас, дискус хернија... Со Божја помош, со помош на докторите и луѓе...

Живеел 99 години, не знаел што е тоа болка во грбот:...

Д-р Николај Михајловиќ Амосов верувал дека здравјето на нашиот ‘рбет е во наши раце и открил системски пристап кој помага да се одбегнат сериозни...

Едноминутно истегнување за убав грб, исправен и без болки!

Повеќето луѓе кои работат во канцеларија пред компјутер, многу добро знаат што е тоа болка во грбот, вратот и плешките. Оваа болка е последица...

Вежби за грб и разни деформитети на ‘рбетот за намалување на...

Доколку имате болки во грбот и тоа ве спречува да ги извршувате секојдневните обврски и ви го намалува квалитетот на живеење, овие вежби можат...