Дома Тагови веѓи

Таг: веѓи

Вазелин: меки стапала, совршени веѓи, долги трепки, меки усни…

Вазелинот е еден од производите кои често се потценуваат, иако овој евтин и едноставен гел може многу да направи за секого од нас. Претставува основа...

Ви опаѓаат косата и трепките? Овој лек од две состојки ги...

Со помош на истата смеса можете да го поттикнете растот на веѓите и трепките. Повеќето жени, а во последно време и се повеќе мажи, вложуваат...

Дами искористете го овој АРАПСКИ трик и вашите веѓи ќе бидат...

Арапски трик за совршени веѓи – Дами искористете го овој трик и вашите веѓи ќе бидат нешто најубавото на вас! Многумина велат дека веѓите се...

Сигурно не сте знаеле дека ВАЗЕЛИНОТ може да се користи и...

Вазелинот е еден од производите кои често се потценуваат, иако овој евтин и едноставен гел може многу да направи за секого од нас. Претставува основа...