Дома Тагови убод од стршлен

Таг: убод од стршлен

Добар совет од пчелар при убод од стршлен, еве што прво...

Убодот од стршлен е многу б олен, но во повеќето случаи не е толку к обен како што повеќето мислат. Главно се појавува благ...