Дома Тагови тибетски лек

Таг: тибетски лек

Со овој природен лек никогаш нема да остарите – Две лажички...

Организмот е чудесен и поседува моќи за самоисцелување и себерегенерација, но само кога е во склад со природата. За жал, денес брзото темпо на...

Многу ефикасен лек за атеросклероза, болести на бели дробови, висок притисок,...

Ова е многу стар лек, повеќе од 5 милениуми, а се користи еднаш во 5 години. Еден билкар го пронашол овој рецепт во 1872 година...

Природен рецепт стар 5000 години за лекување на бели дробови, висок...

Она што е супер во овој рецепт, е тоа што содржи лук, а после консумацијата воопшто не се чувствува. Овој рецепт докажано лекува многу болести,...