Дома Тагови терапија со мраз

Таг: терапија со мраз

Познат доктор по кинезитерапија откри метод од 15 секунди со кој...

Со доаѓањето на студените денови, нагло опаѓа одбранбениот механизам на организамот. Ако на тоа ги додадеме секојдневниот стрес во којшто живееме, загадениот воздух и...