Дома Тагови температура

Таг: температура

БЕЗ ПАРАЦЕТАМОЛ И БРУФЕН: Корисен совет од доктор Несторовиќ за природно...

„Нема родител кој не е загрижен за своето дете, особено кога тоа има висока температура и кога топломерот покажува 39 или 40, а антипиретиците...

БЕЗ ПАРАЦЕТАМОЛ И БРУФЕН: Корисен совет од д-р Несторовиќ за природно...

„Нема родител кој не е загрижен за своето дете, особено кога тоа има висока температура и кога топломерот покажува 39 или 40, а антипиретиците...

Оваа храна е дозволена за време на висока температура, во спротивно...

Полесните заболувања кај детето кои се придружени со висока температура како што е настинката, најчесто се надминуваат со внимателна грижа од страна на мајката...

ГРИП: Кога ќе имаме епидемија и каков ќе биде вирусот?

-Епидемија на грип се нарекува поради големиот број заболени и долгото траење на сезоната на грипот, а не поради мутацијата на вирусот. Еднаш штом...

Како да подготвите домашен Фервекс

Настинките и грипот се најчести заболувања на респираторниот тракт. Повеќето луѓе овие симптоми ги чувствуваат неколку пати во текот на годината, обично на пролет...

Кога сте настинати ја влошувате состојбата ако ги правите овие работи

Вистини и заблуди за кашлицата: ПОВЕЌЕ ТОПОЛ ЧАЈ И МЕД  Чајот и другите напивки треба да бидат топли (35-40 степени), но не врели. Во спротивно, тие може да ја...