Дома Тагови Су Џок

Таг: Су Џок

Кинески традиционален метод на лекување: Сè започнува и завршува во вашите...

Кинеската традиционална медицина тврди дека целиот наш организам се наоѓа на дланките и стапалата. Су Џок претставува лекување по рефлексни точки кои се наоѓаат на...