Дома Тагови Сируп од тегавец

Таг: Сируп од тегавец

Рецепт за зајакнување на имунитетот со мед и лисја од тегавец,...

Тегавецот е едно од најразновидните и достапни лековити растенија. Женскиот тегавец и машкиот имаат речиси ист ефект на лекување кој е познат илјадници години....

Тегавец – крал на билките, лекува болести од глава до пети,...

Тегавецот е едно од најразновидните и достапни лековити растенија. Женскиот тегавец и машкиот имаат скоро ист ефект на лекување кој е познат илјадници години....

Природен лек за лекување на бронхитис со коприва, ореви и тегавец

Сè што содржи овој народен лек е целосно природно и нема апсолутно никакви штетни супстанции кои би можеле да наштетат доколку постојат други заболувања...

Тегавецот е чудо во народната медицина: Рецептот се користи за преку...

Оваа билка расте речиси во секој двор и досега имаме доста пишувано и објавувано за тегавецот. Расте самонико, во изобилство, но доколку имате градина...

Природен антибиотик: Тегавецот ја чисти крвта, бубрезите и ги зајакнува слабите...

Тегавецот помага при исфрлање на секретот, смирување на кашлицата, астма, воспаление на бели дробови, а создава и аверзија кон пушењето, односно ја намалува желбата...

Сируп од тегавец: најдобар лек за исфрлање на катран и секрет...

Фото: Божица Лечинтиќ Без разлика дали ќе го направите од машки или женски тегавец, сирупот направен од оваа билка е многу ефикасен за лекување на...