Дома Тагови сируп од кромид и мед

Таг: сируп од кромид и мед

ТЕШКОТО ДИШЕЊЕ И ОПСТРУКЦИЈАТА СЕРИОЗНО ГО НAPУШУВААТ ЗДРАВЈЕТО: спасот е во...

Постојат многу теории за причините за настанување на тешко дишење, но во примарните причини секогаш се вбројуваат ток-сините и надразнувачите од околината. Други причини...

РАДМИЛА: На овој лек ќе му бидам благодарна засекогаш, само ова...

Здраво, јас сум Радмила и со вас сакам да споделам една приказна. Мојата ќерка Кристина уште додека беше многу мала и се јавија респираторни...

МЕД И ЦРВЕН КРОМИД: Најбрзиот лек за болно грло и настинка,...

Инфекциите на горните дишни патишта се едни од најчестите акутни инфективни заболувања. Во просек, кај возрасните се јавуваат од два до петпати годишно, а...

МЕД И КРОМИД – ЛЕК ЗА ИСКАШЛУВАЊЕ, нема поефикасен од него...

Кромидот е меѓу најпопуларните и најкористените зеленчуци во целиот свет. Дури и непријатниот мирис и остар вкус не ги обесхрабруваат луѓето да јадат дури...