Дома Тагови сахер торта

Таг: сахер торта

Мој пријател од Австрија ми ја откри долго чуваната тајна состојка...

Рецепт и видео презентација на Том Филос - САХЕР торта. Од еден мој куќен пријател од Австрија, сега пензиониран слаткар кој е трета генерација...