Дома Тагови рецепти со целер

Таг: рецепти со целер

Од 6,99 падна на 4,13 – Со овој напиток ги намалив...

Целерот е едногодишно или двегодишно растение од семејството Apiaciae, кое се одгледува како зеленчук уште од античко време. Стеблото е разгрането и високо од...

Целерот лекува циститис и бубрежни инфекции, а кога ќе се измеша...

Целеровиот сок е природен чистач на организмот кој изобилува со широк спектар на лековити својства. Овој зеленчук e познат природен лек кој се користел...