Дома Тагови раванија со кисело млеко

Таг: раванија со кисело млеко

Оригинален рецепт за раванија – вкусна е и сочна, смесата се...

Рецепт на Емилија од Емилина Кујна. Сочна раванија – најдобриот рецепт за подготовка на овој колач. Со само неколку состојки добивате совршен гриз колач...

Оригинален рецепт за раванија, старински колач кој се подготвува исклучиво по...

Рецепт на Емилија од Емилина Кујна. Сочна раванија - најдобриот рецепт за подготовка на овој колач. Со само неколку состојки добивате совршен гриз колач...

Раванија со кисело млеко

За љубителите на старински колачи со шеќерен сируп. Овој колач има разни називи: нутма, лутма, раванија, рахванија, севдиџан, федер-пита, а сите тие се во...