Дома Тагови рак на дебело црево

Таг: рак на дебело црево

Дебелото црево се чисти веднаш после овој напиток, спречува подуеност

Многумина имаат проблеми со варењето на храната, како и проблем со тврда столица. Чувството може да биде навистина непријатно, б олно и напнато. Дебелото...

Од ракот прво се излечив себе, а сега лекувам болни од...

Билкарот од Тузла, Адем Ахмишевиќ e доста познат во оваа област, а со истражување на билките се занимава долги години, уште кога во 1963...

Личната приказна на Даниела: Како го победив ракот на дебелото црево...

Пред две години Даниела Лукиќ се соочила со најтешка дијагноза, но со медицинскиот третман, здравата исхрана и суплементите успеала да ги надмине сите тегоби...

Лична приказна: Како го победив ракот на дебело црево – Жељка...

Жељка Поповиќ открива како се храни после победата над најтешката болест. “Дијагнозата дека имам рак на дебело црево ја добив кога имав 52 години, а...

Го победив туморот со метастази во четврта фаза, а ми даваа...

Прогнозите воопшто не биле добри за Роб Мобери, но тој денес е здрав и жив благодарение на промените што ги направил во својот живот,...

И покрај метастазите и тешките дијагнози, бев решен да оздравам и...

Владан Глигориќ од Лозница и покрај тешките дијагнози, толку бил сигурен во себе и во своето излекување, што уште пред да му биде направена...

Личната приказна на Даниела: Како го победив ракот на дебелото црево

Пред две години Даниела Лукиќ се соочила со најтешка дијагноза, но со медицинскиот третман, здравата исхрана и суплементите успеала да ги надмине сите тегоби...

Ова се 6 подмолни симптоми за рак на дебело црево: еден...

-Од рак на дебело црево може да заболи речиси секој, но најчесто се јавува кај луѓе на возраст помеѓу 50 и 74 години, од...

После карциномот на дебело црево бевме со стома а од овој...

Овој рецепт ни го испрати нашата читателка Лепа Алексова и за читателите на НМД несебично ја сподели постапката за приготвување. Госпоѓата Алексова го приготвува...

Подмолна болест која доаѓа без најава: Овој вид на рак е...

Втор најчест малиген тумор според процент на зачестеност и смртност – е токму ракот на дебело црево. Секоја година од оваа болест заболуваат приближно...