Дома Тагови Пролетна алергија

Таг: Пролетна алергија

Најсилниот природен лек на светот за лекување на алергија

I РЕЦЕПТ: Најсилниот природен лек на светот – рецепт стар со векови за лекување на алергија Доколку па-тите од кивање, сол-зење на очите, течење од...

Родители: ако детето долго време кашла, направете алерголошки тестови

Со алерголошките тестови до сигурен одговор: На што е алергично вашето дете? Пролетта е едно од најубавите периоди во годината, но за одредена група на...

Без растечен нос, насолзени очи и кивање: билка против пролетна алергија

Постои евтин и лесен начин да се спасите од пролетните алергии кои предизвикуваат кивање, солзење на очите, кашлање и многу други непријатности. Сè што ви...

За сите што страдаат од поленска алергија и пролетна кивавица: ефикасен...

Се повеќе луѓе во последно време се соочуваат со алергиски проблеми. Еден од најчестите облици е алергискиот ринитис или поленска грозница која предизвикува постојатно течење...