Дома Тагови природен сируп за имунитет

Таг: природен сируп за имунитет

СИРУП ЗА АНЕМИЈА, подобрување на кpвната слика и зајакнување на имунитетот,...

Постојат многу причини кои можат да влијаат врз к рвната слика, а некои од нив се нездравата исхрана со слаба конcyмација на овошје и...

МЕД И КРОМИД – ЛЕК ЗА ИСКАШЛУВАЊЕ, нема поефикасен од него...

Кромидот е меѓу најпопуларните и најкористените зеленчуци во целиот свет. Дури и непријатниот мирис и остар вкус не ги обесхрабруваат луѓето да јадат дури...

Древен рецепт за искашлување и воспалено грло: особено помага кога се...

Повеќето б олки во грлото се предизвикани од вирусни инфекции, најчесто обична настинка или грип. Б олките во грлото обично поминуваат сами по себе...

Домашен сируп од црн бозел кој ги подига “мртвите” и лекува...

Сирупот се приготвува од потполно зрели бобинки кои се берат во септември и почеток на октомври, во зависност од временските прилики. Бобинките од црн бозел...