Дома Тагови праз во газирана вода

Таг: праз во газирана вода

ПРАЗ ВО ВОДА: Најмногу ми помогна да ги намалам шеќерот и...

Рецептот и своето искуство со овој природен лек го објави нашата драга членка Бранка Јаков во групата НМД рецепти, а видеото со презентацијата може...

ПРАЗ ВО ГАЗИРАНА ВОДА: Само ова ми помогна да ги намалам...

Рецептот и своето искуство со овој природен лек го објави нашата драга членка Бранка Јаков во групата НМД рецепти, а видеото со презентацијата може...

Мене овој природен лек ми помогна да го намалам шеќерот во...

Фото и рецепт на Бранка Јаков – лек за висок шеќер (видео презентацијата може да се погледне во групата НМД рецепти). Рецептот и своето искуство...