Дома Тагови народен лек за кашлица

Таг: народен лек за кашлица

ТЕГАВЕЦ И МЕД: Најдобар лек за бели дробови, желудник и црн...

Многумина оваа билка сите ја сметаат за плевел, а само малкумина познавачи препознаваат колку е лековита – вонсериски лековита, се користи при проблеми со...

СИРУП ЗА ЧИСТЕЊЕ НА БЕЛИТЕ ДРОБОВИ: Се искашлува слузта и се...

Од здравјето и капацитетот на белите дробови зависи целокупното здравје на организмот, бидејќи преку нив телото се снабдува со многу потребниот кислород. Белите дробови...

По една лажица пред секој оброк: Природен лек за астма, кашлица,...

Ова е еден стар рецепт од нашите баби кој ги ублажува тегобите со белите дробови. Разни инфекции, алергии и пушењето може да предизвикаат одреден...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"