Дома Тагови напиток од ‘рж

Таг: напиток од ‘рж

Напиток од УРОВ против маснотии во крвта, болки во ‘рбетот, слаб...

УРОВ (vicia sativa/vicia ervilia) е мешункасто растение кое главно се користи како сточна храна. Меѓутоа, ова растение е многу хранливо и корисно и за...