Дома Тагови нагла промена на времето

Таг: нагла промена на времето

Кардиохирург го откри најдобриот лек за наглите временски промени: сите треба...

Кардиохирургот ги објасни најчестите проблеми предизвикани од наглите промени на времето и како да ги „пpeживееме“ што е можно полесно. По топлите денови кога...

ВЕ БОЛИ ГЛАВАТА КОГА СЕ МЕНУВА ВРЕМЕТО: Докторка откри бесплатен лек

Ако сте метероопат и припаѓате на онаа група луѓе кои секоја промена на времето ја доживуваат како некој да ги у дрил по глава,...