Дома Тагови молитвата е лек

Таг: молитвата е лек

Молитва за исцелување, добро здравје и деновите кога ви е најтешко...

Молитва за исцелување, добро здравје, за деновите кога ви е најтешко – Божја милост Молитвата е вид комуникација со Бога. Човекот отсекогаш се стремел да...

Великопостна молитва од Свети Ефрем Сирин

Свети Ефрем Сириски се родил некаде во првите години на четвртиот век во околината на Низибија или во самиот град. Неговите родители биле сиромашни....

Молитва за исцелување, добро здравје, за деновите кога ви е најтешко...

Молитвата е вид комуникација со Бога. Човекот отсекогаш се стремел да оствари контакт со Бога. Секогаш молете се со покајно и смирено срце и...

Нaучници од Русија докажаа дека молитвата е лек: Го обновува целиот...

Mолитвата е лек против негативно размислување. Молитвата е силен лек и не само што ја враќа рамнотежата на сите процеси во организмот, туку ги обновува...