Дома Тагови мешавина од билки

Таг: мешавина од билки

Совети на свештеникот и собирач на билки Иван Лилиќ: против реума,...

Иван Лилиќ, свештеник од селото Хум, близу Ниш, покрај останатото е собирач на лековити билки и фитотерапевт, им помага на болните кои ќе му...

Лек за слаба венска циркулација, резултати за 14 дена

Ако нозете постојано ви се студени и постојано ви е ладно, мора нешто да преземете за да ја зголемите циркулацијата. Ако имате слаба циркулација, тоа...