Дома Тагови мед и ѓумбир

Таг: мед и ѓумбир

Најтежок облик на рак успеав да излекувам со мед, а моја...

Напомена за читателите: рецептот на Анте Крешиќ за мешавината од мед и лековити билки, за НМД сè уште е непозната и непотврдена, а според...

Најтежок облик на рак успеав да излекувам со мед: Моја должност...

Напомена: рецептот на Анте Крешиќ за мешавината од мед и лековити билки, за НМД сè уште е непозната и непотврдена. Во продолжение се споменува рецептот...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"