Дома Тагови ликер од љубичица

Таг: ликер од љубичица

ДРЕВНО ВЕРУВАЊЕ ЗА ПРОЛЕТТА: Еве зошто би требало да ја изедете...

Човекот отсекогаш тежнеел за еден подлабок смисол на сè она што го опкружувало. Па така, сè до денес се задржало и старото верување дека...

ЉУБИЧИЦА: Лек за кашлица и болно грло, продира длабоко преку кpвтa...

ЉУБИЧИЦА: Лек за кашлица и болно грло, продира длабоко преку кр-вта и лимфата. Најважното медицинско својство кое го има љубичицата (Viola odorata L) е да...