Дома Тагови лабораториска анализа на урина

Таг: лабораториска анализа на урина

ПРОУЧЕТЕ ГИ ПАРАМЕТРИТЕ НА УPИНАТА: Еве што значи присуство на кетони,...

Анализата на ypината е една од најкористените рутински прегледи чиј резултат можат да ни дадат основни информации за состојбата на метаболизмот, но и за...

ЛАБОРАТОРИСКА АНАЛИЗА НА УРИНАТА: Матна урина укажува на дехидрираност, а зголемената...

Анализата на урина е еден од покорисните методи за скрининг чии резултати можат да дадат основни информации за состојбата на метаболизмот и состојбата на...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"