Дома Тагови кумкват

Таг: кумкват

Најмоќното цитрусно овошје, а не е портокал: го штити телото од...

Кумкват е многу вкусно, здраво и интересно цитрусно овошје. Според изгледот потсетува на портокалот, но има малку покиселкаст вкус. Плодовите се значително поситни, а...