Дома Тагови крпа

Таг: крпа

Ви се крева коса од валкан шпорет? Направете го ова и...

Ниедна домаќинка не сака да го чисти шпоретот. Хемиските средства кои се користат за оваа намена се многу токсични и иако се користат заштитни...

Овде ја правите НАЈГОЛЕМАТА грешка при чистење на прозорите – како...

Миењето прозори за многумина претставува вистинска мака, а белите траги и дамки кои остануваат после тоа не се воопшто убава глетка. Ако сакате брзо...

Како до совршено чисти прозори – не ја правете оваа грешка

Миењето прозори за многумина претставува вистинска мака, а белите траги и дамки кои остануваат после тоа не се воопшто убава глетка. Ако сакате брзо...

ЗА ДА ВИ БЛЕСНЕ КУЈНАТА: Еве како најлесно да ги исчистите...

Масните наслаги на работните површини во кујната се "ноќна мора" за секоја домаќинка. Хемиските средства кои се продаваат во продавниците се скапи и најчесто...

Можеби не обрнувате внимание но добро е да знаете: Какви болести...

Секогаш користите посебен пешкир за тело и лице, користете ги најмногу три пати а помеѓу користењето исушете ги добро. Пешкирите, поради својата влажност и начинот...