Дома Тагови комисброд

Таг: комисброд

КРАЛ НА ЧАЈНИТЕ КОЛАЧИ: Комисброт – мек, миризлив, со суво овошје

Рецептот е постар од мене самата, од мајка ми… го памтам уште од детството. Ова е вистинкиот мирис и вкус од детството! I РЕЦЕПТ. Потребни...