Дома Тагови колач осмислен од монахињи

Таг: колач осмислен од монахињи

ПОСЕН КОЛАЧ БЕЗ МАСЛО: Со џем и ореви, осмислен од монахињи

Овој колач го имаат осмислено монахињите за постите на вода, меѓута толку е вкусен и сочен, што можете да си го приготвувате било кој...

СВЕТОГОРСКИ КОЛАЧ: Крал на посните колачи со божествен вкус, осмислен од...

Во мноштвото рецепти за посни и брзи колачи, секогаш се издвојува некој кој за кратко време станува омилен за многумина. Таков е и овој...

4 рецепти за посни колачи без масло (на вода), кој од...

Доколку сте во потрага по вкусни рецепт за посни колачи, особено оние што се приготвуваат без масло, тогаш сте на вистинското место. Одберете некој од...

ПОCEH KOЛАЧ БЕ3 KAПKA MACЛО: Повкyceн од него, одамна не cyм...

Секогаш ни се потребни рецепти како овој, затоа запишете си гo. Колачот можете да си го приготвувате во денови на пocт, но и во...