Дома Тагови хлорофитум

Таг: хлорофитум

Со оваа билка ќе дишете со полни бели дробови, особено ако...

Оваа собна билка треба сите да си ја имаме во собите во кои престојува, особено доколку живееме на прв или втор кат од зграда...

Ја впива сета негативна енергија и зрачењето од компјутерот, а лесно...

Зелениот лилјан или хлорофитум е популарна салонска билка и често се среќава по канцелариите и домовите. Повеќето луѓе барем еднаш во животот ја поседувале. Исклучително...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"