Дома Тагови хемотерапија

Таг: хемотерапија

Имав 21 година кога ми рекоа дека ќе живеам само уште...

Александра имала само 21 година кога лекарите и давале само уште еден месец живот. Наодот после хемотерапијата ги оставил во чудо. Кога имала само 21...

На 16 години добила рак, после 7 години Тамара раскажува како...

Приказната за борбата со ракот на Тамара Алемпијевиќ е вистинска инспирација за болните. Пред седум години на Тамара Алемпијевиќ, тогаш шеснаесетгодишна девојка, и била поставена...

И покрај метастазите и тешките дијагнози, бев решен да оздравам и...

Владан Глигориќ од Лозница и покрај тешките дијагнози, толку бил сигурен во себе и во своето излекување, што уште пред да му биде направена...