Дома Тагови домашно лекување со ковид

Таг: домашно лекување со ковид

Инфектолог објасни дали треба или не, да им се даваат антибиотици...

Во текот на koвид пандемијата ризиците од нерационалното препишување на антибиотици драматично пораснаа. Знаеме дека голем број пациенти со лесни симптоми, без воспаление на белите...

Еве како да негувате лице заразено со вирусот во домашни услови:...

Доколку некој од вашите домашни е заразен со kopoна вирус, прочитајте како е најбезбедно да го негувате. Ако живеете со некој кој покажува симптоми на...