Дома Тагови домаќинство

Таг: домаќинство

Старите домаќинки го освежуваат домот по ова правило: од таван кон...

Пролетта е време за средување на просторот за живеење или канцеларијата. Не треба да го менувате целиот мебел за да внесете целосно нов и...

За домот секогаш да ви изгледа како нов, ви фали само...

Пролетта е време за средување на просторот за живеење или канцеларијата. Не треба да го менувате целиот мебел за да внесете целосно нов и...

Жените во Југославија имаа магични моќи: Она што тие го знаеја,...

Тие можеа сè. Ништо не им беше тешко – работеа и му се радуваа на тоа што го работат. Некогаш одамна во Југославија, луѓето живееја...

Шпанската школа воведе домаќинство за момчињата – одлична иницијатива за борба...

Пеглање, шиење, готвење – повеќето луѓе овие вештини ги научува дома, а не во училиште. Меѓутоа, можно е и поинаку – Во училиштето да...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"