Дома Тагови деток влошки

Таг: деток влошки

Направете влошки за детоксикација: ги всмукуваат сите отрови од организмот!

Влошките за детоксикација за првпат беа применети во Јапонија. Се поставуваат на табаните пред спиење, а наутро кога ќе ги извадите, ќе забележите дека...