Дома Тагови дали да се пие антибиотик при лесни симптоми на ковид

Таг: дали да се пие антибиотик при лесни симптоми на ковид

Инфектолог објасни дали треба или не, да им се даваат антибиотици...

Во текот на koвид пандемијата ризиците од нерационалното препишување на антибиотици драматично пораснаа. Знаеме дека голем број пациенти со лесни симптоми, без воспаление на белите...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"