Дома Тагови д-р Предраг Ненадиќ

Таг: д-р Предраг Ненадиќ

ИЗМЕШАЈТЕ ЈАБОЛКОВ ОЦЕТ СО 2 СОСТОЈКИ – Рецепт на д-р Ненадиќ...

Секој лекар или нутриционист ќе ви каже дека не постои магичнo cтапче за cлабеење доколку и натаму ги следите старите принципи за погpешна исхрана...

Д-р Предраг Ненадиќ: Вака се добива холестерол и триглицериди, а не...

Предраг Ненадиќ е доктор по природна медицина и дипломиран нутриционист. Својата професија и знаење ги усовршил во Германија. Отсекогаш се знаело дека холестеролот најмногу...

ДОКТОР ПРЕДРАГ НЕНАДИЌ: Ако имате холестерол и триглицериди, не сте ги...

Предраг Ненадиќ е доктор по природна медицина и дипломиран нутриционист. Тој ја усоврши својата професија и знаење во Германија, на Универзитетската клиника во Лудвигсхафен....