Дома Тагови Д-р Иван Павловиќ Неумивакин

Таг: Д-р Иван Павловиќ Неумивакин

Д-р Иван: Храната и водата никогаш не треба да се консумираат...

Основно правило за здравје, а особено за долг и здрав живот, е никогаш да не пиете вода за време на оброкот, ниту веднаш откако...

Совети за дијабетичари и оние кои не сакаат да се разболат:...

Предавање на д-р Иван Павловиќ Неумивакин, доктор по медицински науки и професор: Совети за дијабетичари и оние кои не сакаат да се разболат од...

Вежба за здравје, за срцево болни и оние кои имале инфаркт...

Д-р Иван Павловиќ Неумивакин е доктор на медицински науки, научник и публицист. Голем број години поминал работејќи и истражувајќи во областа од космичката медицина,...