Дома Тагови чистење на пегла

Таг: чистење на пегла

Неверојатна мудроштина како за неколку минути да ја исчистите пеглата

Денес со вас ќе споделам еден трик како на едноставен начин да ја исчистите пеглата кога случајно ќе ви загори од синтетичка најлон ткаенина,...

Проверен начин за чистење на пеглата од наслаги, нечистотија и бигор

На повеќето пегли со текот на времето се создаваат наслаги и талог од бигор. Тоа секако го отежнува пеглањето, па затоа е важно правилно...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"