Дома Тагови чешање

Таг: чешање

НЕ СЕ ПАРИ: Еве што значи ако ве чеша лева или...

Уште кога бевме деца сме слушнале за ова суеверие, но и денес многумин  „веруваат“ дека кога ќе ве почеша левата дланка, тоа значи дека...

Кој и да ви кажал дека ќе давате пари, ве излажал:...

Уште кога бевме деца сме слушнале за ова суеверие, па секој од вас „верува“ дека кога ќе ве почеша левата дланка, тоа значи дека...