Дома Тагови бивша Југославија

Таг: бивша Југославија

Дали се сеќавате како порано летувавме во бивша Југославија? Одморот на...

Состојбата денес се разбира дека не може да се спореди со онаа некогаш, кога одморот за целото семејство беше настан кој сите со душа...

Жените во Југославија имаа магични моќи: Она што тие го знаеја,...

Тие можеа сè. Ништо не им беше тешко – работеа и му се радуваа на тоа што го работат. Некогаш одамна во Југославија, луѓето живееја...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"