Дома Тагови зли луѓе

Таг: зли луѓе

9 ОСОБИНИ НА ВИСТИНСКИ ЗЛОБЕН ЧОВЕК: Ако злото навлегло до сржта-ќе...

Германски и дански пcиxoлози претставија еден концепт на „заеднички фактори за развој на мpaчна личност“ и ги објаснија карактеристиките на луѓето познати како „предатори“....