Дома Тагови зимница од домати

Таг: зимница од домати

Доматите вака ги приготвувам од октомври до јануари, и имам преку...

Вкусна зимница која ја имам преку цела година во големи количини. Бидејќи кај нас домати има во секое време можете да си ја правите...