Дома Тагови желад

Таг: желад

ЛЕКОВИТАТА МОЌ НА ДАБОТ: Гигант кој лекува со лисјата, кората и...

Дабот е дрво кое човекот го користел за различни цели уште од древни времиња. Се користи за различни верски церемонии, храна, лекови, за изградба....

Собрал желади, ги сварил и добил лек за болест на денешницата

Дали знаевте дека желадот има лековити својства? Дознајте како да направите напиток кој ја лекува штитната жлезда. Од желад можете да направите напиток сличен на...

БУТИК ЗА ДЕЦА "ЈАКОВ"