Дома Тагови вуду

Таг: вуду

Весна (32): Почнав да си го продавам телото за пари зошто...

Важев за убавица во мојот град и бев голема заводничка. Не се срамам, едноставно самата моја појава ги привлекуваше мажите, слободни и женети. Беа луди...

Преку ОВИЕ предмети најчесто се прави магија за некому да му...

Постојат бројни начини и “рецепти” за правење магии, а ова се најопасните начини, на кои треба особено да се води сметка и да се...